ZAKELIJKE MARKT

Voor lokale horeca, scholen en bedrijven zijn we iedere bezig om producten die vers geoogst of geplukt zijn op maat te kunnen leveren. Doordat we lokaal opereren vinden we persoonlijk contact met zowel onze toeleveranciers als onze klanten van belang. We houden de lijnen kort en spelen flexibel in op uw wensen en behoeften. Komt u eens iets tekort? Neem gerust contact op en we bekijken tezamen de mogelijkheden. We houden zelf oog op de kwaliteit doordat we alles zelf inkopen bij onze lokale boeren en direct bij de importeur. Hierdoor kunnen we u verzekeren van smaakvolle versproducten met een lange houdbaarheid.

Ervaar zelf het verschil en neem gerust contact met ons voor de assortimentslijst, een offerte of  kennismakingsgesprek.

LIKE ONS

BEKIJK ONZE PAGINA

RESTAURANTS & HORECA

Voor de lokale horeca en restaurants zijn we iedere dag bezig om producten die vers geoogst of geplukt zijn de dag erna te kunnen leveren! Bestellingen kunnen tot laat worden doorgegeven en door het lokaal opereren kunnen we flexibel inspelen op uw behoeften en wensen. Komt uw iets tekort, dan doe gerust een belletje! Zo veel mogelijk producten proberen zo lokaal mogelijk in te kopen om versheid te kunnen garanderen. Overzeese producten kopen we direct in bij de importeur. Interesse in kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op!

SCHOLEN & KINDERDAGVERBLIJVEN

Gezond eten is voor kinderen van groot belang. Kinderen moeten tussen de 50 tot 200 gram groenten eten en wat fruit betreft tussen de 150 tot 200 gram per dag. Dit staat gelijk aan 1 tot 4 opscheplepels aan groenten en 1 tot 2 stuks fruit per dag. Over het algemeen is het eten van groenten en fruit onder jonge kinderen niet zo populair, maar dit hoeft niet moeilijk te zijn. Met ons verscheiden aanbod van gezonde en vooral ook lekkere vitamientjes kunnen we tezamen kijken voor een passend aanbod op maat!  Interesse in een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op!