OVER ONS

Smoothies&Alpaca’s vindt het belangrijk dat iedereen dagelijks voldoende groente en fruit eet.
Dit begint enerzijds bij de bewustwording van de klant over het belang van gezonde voeding en het verhogen van de kennis binnen het AGF-assortiment en de mogelijkheden ter bereiding. Daarnaast moet iedere consument A-kwaliteit groenten en fruit kunnen inkopen voor een betaalbare prijs zonder dat hiervoor veel tijd en kennis nodig is.

Dit willen we bereiken door zowel lokale burgers, bedrijven en restaurants te voorzien in hun vers behoeften door middel van een makkelijk (online) bestelproces met een gratis bezorgservice.

Door onze groente en fruit rechtstreeks in te kopen bij de lokale boeren en importeurs vallen tussenpersonen weg in het proces en houden we onze lijntjes kort, hebben we zelf oog op kwaliteit en houdbaarheid en is de bijdrage die we aan de lokale economie leveren voor ons ook belangrijk. Zo kan uw broccoli in de ochtend geoogst zijn en in de middag al in uw koelkast liggen. De versheid van onze groente en fruit proeft u maar de langere houdbaarheid zult u zeker merken!.

Doordat we wekelijks zelf onze producten inkopen bij lokale boeren en direct bij de importeur houden we zelf ook op de kwaliteit. De lijnen met onze leveranciers zijn kort waardoor we u verse producten kunnen aanbieden met een lange houdbaarheid. Hierdoor kunnen we uw verzekeren van lekkere verse producten.

Gemak en service hebben we hoog in het vaandel staan. Iedere week moet uw bestellijstjes opstellen, boodschappen doen en bedenken wat er iedere avond gegeten wordt. Om dit te vergemakkelijken en uw tijd te besparen helpen wij uw hierin een handje mee!

Iedere week stellen we een vernieuwd assortiment op met ideeën voor in de keuken. Uw maakt een keuze, bestelt online uw producten voor dinsdagavond 20.00 uur en ontvangt deze gratis thuis! Hierdoor kunnen we wekelijks inkopen op bestelling, zijn de producten wekelijks vers en hoeft uw de deur niet uit! We garanderen u uw versproducten, bij ons zijn er geen lege schappen!

Voor inspiratie voor in de keuken kunt uw onze blogs lezen! Wekelijks het vernieuwd assortiment via e-mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de lokale economie. Hiervoor worden groenten en fruit veelal ingekocht bij lokale boeren en tuinders en wordt er gelet op duurzaamheidscriteria. We proberen zo min mogelijk verpakkingsmaterialen te gebruiken en producten in het weekassortiment op te nemen van lokale bodem!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen dagelijks voldoende groente en fruit eet.
Dit begint enerzijds bij de bewustwording over het belang van gezonde voeding en de verhoging van het kennis binnen het AGF-assortiment en mogelijkheid ter bereiding ervan. Daarom delen we regelmatig tips en inspiratie voor in de keuken.

Iedere consument moet kunnen genieten van A-kwaliteit groenten en fruit tegen een betaalbare prijs. De belangrijkste partners van ons zijn al onze leveranciers. Deze zorgen ervoor dat we kwaliteit en versheid kunnen garanderen bij onze klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat deze een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten!

HOE GAAN WE TE WERK?

 1. Registreer of login
 2. Stel uw keuze samen
 3. Kies uw bezorgmoment
  Voor iedere dinsdag bestellen = dezelfde week gratis thuisbezorgd!
  Te laat met bestellen? Vraag naar onze mogelijkheden!
  Bel of mail
  Zie bezorgmomenten hieronder:
 4. Ontvang per e-mail 1 à 2 dagen van te voren het verwachte levertijdstip.
 5. Ontvang uw groenten en fruit gratis thuisbezorgd vanaf een minimumbedrag van € 11,50, beneden dit bedrag betaalt u een vast bezorgbedrag van € 4,95!

Bezorgschema:

Donderdag: 16.30 – 21.00 uur Ittervoort, Thorn, Neeritter, Grathem, Ell, Kelpen, Heel, Panheel.

Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur, Stamproy, Haler, Hunsel, Neeritter, Maasbracht, Wessem.

Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur Ittervoort, Thorn, Wessem.

 1. Neem contact op via e-mail of telefoon
 2. Vraag naar een offerte en/of kennismakingsgesprek
 3. Wij nemen contact met uw op en bespreken uw wensen en behoeften
 4. Er wordt op tijd verse groenten en fruit bij u op de stoep afgeleverd

Waarom kiezen voor Smoothies&Alpaca’s:

 • Versheid: We kopen onze producten zelf direct in bij teler of de importeur
 • Lokaal: We opperen lokaal, zowel met al onze afnemers als onze leveranciers
 • Persoonlijk: We hanteren korte lijnen in de communicatie en vinden persoonlijk contact belangrijk.
 • Flexibiliteit: Hebt uw eens iets te kort of wilt u een ander levertijdstip, neem contact op voor de mogelijkheden!

Ook is het leuk om te weten dat wij regelmatig leuke weetjes delen over het AGF-schap, het belang van gezonde voeding en onze dynamische sector.

Ontvangen van het weekassortiment?

Pakketten

WAAROM SMOOTHIES & ALPACA'S

 • Versheid en lange houdbaarheid van onze producten
 • Bespaar tijd en geld voor boodschappen
 • Eet lokaal geproduceerd voedsel
 • Iedere week een ander assortiment en inspiratie voor in de keuken!
 • Bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Oog voor duurzaamheid en natuur