Losse producten

Categorieën
Filters Sort results
Reset Apply
Product
Naam
Prijs
Omschrijving
Aantal
5,50
Frietaardappelen (5 kilo) hebben de juiste consistentie en de juiste maat om frieten van te maken. Dit zijn voornamelijk melige aardappelen zogenoemd vanwege hun hoge zetmeelgehalte. Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren, bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
Aardappelen (kruimig) 2,5 kg
3,00

Kruimige aardappelen vallen in vergelijking met vastkokende aardappelen sneller uit elkaar. Deze aardappelen worden ook wel bloemige aardappelen genoemd. Bloemige aardappelen zijn perfect om te koken en te stomen, maar vooral om te pureren.

Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.

Max:
Min: 1
Step: 1
Aardappelen (kruimig) 5 kg
5,50

Kruimige aardappelen vallen in vergelijking met vastkokende aardappelen sneller uit elkaar. Deze aardappelen worden ook wel bloemige aardappelen genoemd. Bloemige aardappelen zijn perfect om te koken en te stomen, maar vooral om te pureren.

Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.

Max:
Min: 1
Step: 1
Aardappelen (vast kokend) 5 kg
5,50
Vastkokende aardappelen hebben een fijne structuur en behouden hun vorm na het koken. Ze zijn uitermate geschikt om te koken of te bakken. Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,70
Een ananas is eigenlijk een verzameling van samengegroeide besjes, heeft heerlijk zoet gelig vruchtvlees en komt van origine uit Zuid-Amerika. Een ananas is rijp wanneer deze een typische ananasgeur afscheidt en wanneer de bladeren in de kroon makkelijk los te trekken zijn. Bewaaradvies: op een koele plaats of bijvoorbeeld de fruitschaal, liever niet in de koelkast tenzij aangesneden. Aangesneden is het 4 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,08
Deze mediterraanse vruchtgroente is neutraal in smaak waardoor het overal bij past en heeft een kenmerkend donkerpaars jasje. Door de neutrale smaak is aubergine makkelijk te combineren met tal van kruiden en andere smaken want dit wordt uitstekend opgenomen in het sponzige vruchtvlees. Bewaaradvies: Bewaar op een koele plaats (15-17°C), bijvoorbeeld in een voorraadkast, het liefst verpakt want dan zijn ze ca. 5-7 dagen houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,35
Avocado wordt tot de groente gerekend omdat hij vaak gegeten wordt als groente. Het bevat zeer vet vruchtvlees (20-30% vet), wel onverzadigd vet dus goed voor hart en bloedvaten. Het vruchtvlees is ook rijk aan kalium en voedingsvezels. Dat is weer goed voor de bloeddruk en werking van de darmen. Bewaaradvies: een rijpe avocado kun je het beste in de koelkast bewaren, een onrijpe avocado het beste in een voorraadkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
Banaan 5 stuks - Dole
2,00
De banaan (5 stuks) is een langwerpige, licht gebogen vrucht. Bananen hebben een zoete smaak en bevatten diverse vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B6 en kalium. Banaan smaken heerlijk zoet. De mate van zoetheid hangt wel samen met de rijpheid. Bewaaradvies: Bewaar op een koele plaats (12°C) en anders in de koelkast (mits rijp). Houd apart van ander fruit.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Basilicum (75 gram) heeft een kruidige smaak met een zoet aroma en wordt veel in de Italiaanse keuken gebruikt. Qua smaak is dit kruid wel sterk en overheersend en past goed bij knoflook, tomaten- en groentegerechten. Bewaaradvies: Losse blaadjes kun je enkele dagen in een afgesloten zakje of bakje in de koelkast bewaren. In de diepvries tot 12 maanden.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Deze biologische zoete aardappel wordt ook wel bataat genoemd. De zoete aardappel is officieel geen familie van de gewone aardappel. Oranje van kleur met oranje vruchtvlees. Bewaaradvies: bewaar zoete aardappel op een koele, droge en donkere plek buiten de koelkast. Zo zijn ze circa 2 weken houdbaar. Langer bewaren? Wikkel ze dan individueel in krantenpapier en bewaar ze in een kartonnen doos in een ruimte rond de 15 graden. Herkomst: Van onze lokale biologische teler!
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Deze biologische zoete aardappel wordt ook wel bataat genoemd. De zoete aardappel is officieel geen familie van de gewone aardappel. Paars van kleur met paars vruchtvlees. Bewaaradvies: bewaar zoete aardappel op een koele, droge en donkere plek buiten de koelkast. Zo zijn ze circa 2 weken houdbaar. Langer bewaren? Wikkel ze dan individueel in krantenpapier en bewaar ze in een kartonnen doos in een ruimte rond de 15 graden. Herkomst: Van onze lokale biologische teler!
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Deze biologische zoete aardappel wordt ook wel bataat genoemd. De zoete aardappel is officieel geen familie van de gewone aardappel. Paars van kleur met wit vruchtvlees. Bewaaradvies: Bewaar zoete aardappel op een koele, droge en donkere plek buiten de koelkast. Zo zijn ze circa 2 weken houdbaar. Langer bewaren? Wikkel ze dan individueel in krantenpapier en bewaar ze in een kartonnen doos in een ruimte rond de 15 graden. Herkomst: beperkt verkrijgbaar en afkomstig uit eigen land, vers van de lokale biologische teler.    
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
Blauwe bessen (125 gram) zijn blauwzwart en hebben een zilverkleurig waslaagje. De bessen hebben een milde, zoete bosbesachtige smaak. Rijk aan vezels en een bron van vitamine E dat bekend staat als antioxidant. Heerlijk zacht fruit waar iedereen blij van wordt. Bewaaradvies:  in een papieren zak in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden, leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en een stengel bleekselderij. Tegenwoordig staat bleekselderij, vanwege zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Maar bleekselderij is gebakken, gestoofd of gekookt ook heerlijk. Bewaaradvies: op een koele en donkere plaats tot 5 dagen en in de groentelade van de koelkast wel een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Bloedsinaasappels zijn een kruising tussen grapefruit en een mandarijn. Dit is een smaakvolle combinatie tussen zoetzuur en bitter. Om rood te kleuren hebben de sinaasappels koude nachten en warme dagen nodig tijdens hun groei aan de boom. Per 4 stuks verkocht. Bewaaradvies: Bewaar ze koel maar liefst buiten de koelkast. Je kunt ze 1-2 weken bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Bloemkool
2,75
Bloemkool is toch wel een van de meest gegeten groenten in Nederland. Ontzettend veelzijdig, super gezond en ook nog eens boordevol smaak. Bloemkool is een ronde koolsoort, die bestaat uit groene stengels met witte bloemknoppen. Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
Onze boerenkool wordt lokaal geteeld en knettervers aangeleverd met jong, knapperig, donkergekleurd vers blad. Lokaal aangeleverd door onze teler, wordt heel aan de stronk van ca. 1 kilo aangeleverd. Vooral de jonge blaadjes in het midden zijn lekker en gezond voor in een sapje! Nog tot medio februari in het seizoen!
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
Bospeen is een gladde, lange en slanke bos wortelen die met loof eraan wordt verkocht. Wortels smaken lichtzoet en zijn kenmerkend om hun oranje kleur echter kun je ze ook in wit, paars, rood en geel krijgen. Wortels combineren heel goed met andere lentegroenten, zoals peultjes of doperwtjes. Bewaaradvies: met loof kun je ze in de koelkast zo’n 2 dagen bewaren. Zonder loof kun je peen in een gesloten, geperforeerde zak 1 tot 2 weken bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Bosui
1,00
De bosui heet bosui omdat ze in bosjes worden verkocht. Ze worden ook lente-uitjes of stengeluitjes genoemd. De smaak is vrij zacht en lijkt een beetje op prei. Je kunt rauwe bosui gebruiken door de salade of als garnering bij soep. Bosui wordt ook veel gebruikt in Aziatische gerechten, zoals noedelsoep of curryschotels. Bewaaradvies: ongeveer een week in de koelkast en anders in een glas water bij een raam. Ververs regelmatig het water.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Weet je dat een braam (125 gram) eigenlijk een verzameling van heel veel kleine vruchtjes is? Het vruchtvlees is zoet en sappig. Bramen zijn echt zomerfruit. Bramen zitten vol mineralen. Bramen zijn ook een bron van vitamine C en dat kan helpen de weerstand op peil te houden. Daarnaast zijn bramen rijk aan vezels. Bewaaradvies:  in een papieren zak in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden, leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
Broccoli bestaat uit kleine groene bloemknoppen met dikke stelen, beide kun je eten. De smaak lijkt op die van bloemkool, maar is fijner en pittiger. Rauwe broccoli is rijk aan vitamine C en vezels. Multi-inzetbaar want je kunt hem koken, wokken en bakken. Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Champignons (250 gram) zijn paddenstoelen met een ronde witte hoed, hebben een vrij neutrale smaak en zijn hartstikke gezond! Wat je ook bakt, je bakt er meer van met champignons. Boordevol mineralen bouw je zo stevig aan je dagelijkse portie groenten! Reken 200 gram paddenstoelen per persoon voor 100 gram groenten. Bewaaradvies: bewaren kan in de koelkast tussen de 4° en 7°C, ze zijn dan 2 tot 3 dagen houdbaar. Het beste is om de champignons in de verpakking te laten waarin ze verpakt zijn.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Chinese kool is uniek omdat het de uitgesproken "kool" smaak mist en kan rauw als salade gegeten worden maar ook verwerkt in warme gerechten. Deze chinese kool heeft lichtgekleurde en knapperige bladeren en heeft een enigszins zoete en subtiele smaak. Je kunt ze koken, roerbakken, smoren, stomen en rauw nuttigen. Bewaaradvies: in de groentelade kun je deze chinese kool circa een week bewaren, je hoeft hem niet in 1 keer te gebruiken, dek de overgebleven kool af met huishoudfolie.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,00
Citroen (2stuks) s een citrusvrucht en familie van de sinaasappel. Een citroen is te zuur om uit de hand te eten. Het sap geeft gerechten en dranken een frisse smaak. Bovendien kan het sap verkleuring van bijvoorbeeld appel voorkomen. Bewaaradvies: bij voorkeur buiten de koelkast, op een koele plaats (12-15°C) of op de fruitschaal. Blijven minimaal 1 tot 2 weken goed.
Max:
Min: 1
Step: 1
Peer 5 stuks - Conference
1,85
Conference peren zijn een van de meest populaire peren in Nederland, ze worden onrijp geplukt waardoor ze fris en knapperig smaken. Gerijpt zijn ze zoet en sappig. Bewaaradvies: peren houden zich prima op de fruitschaal mits ze nog onrijp zijn, eenmaal rijp bewaren ze zich nog een dag of 3 in de koeling.  
Max:
Min: 1
Step: 1
Courgette
1,08
De courgette is een veelzijdige groente die in veel gerechten te verwerken is. De courgette heeft een zachte, neutrale smaak. Familie van de komkommer en officieel een vrucht in plaats van groente maar wij rekenen hem in Nederland tot de groente omdat hij zo gegeten wordt. Bewaaradvies: De courgette kun je na aankoop het beste op een koele plaats bewaren zoals een voorraadkast, hier blijft de courgette ongeveer 1 à 2 weken goed. Bewaar de courgette niet in de koelkast tenzij het in de keuken warmer dan 25 graden is.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
Cranberry's à 200 gram kunnen niet missen tijdens de feestdagen, lekker als saus bij wild, als "stuffing voor in je kalkoen of bij je dessert.
Max:
Min: 1
Step: 1
Eieren - gekookt en gekleurd
2,00
Deze gekleurde en gekookte scharreleieren zijn super handig voor wanneer je even geen tijd hebt. Ideaal voor in de lunch box naar school of naar het werk en natuurlijk als tussendoortje! Per 6 stuks verpakt. Bewaaradvies: Een gekookt ei laat zich gemiddeld een week bewaren in de koelkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,85
De bekende Elstar appel (5 stuks) is weer bij onze lokale teler verkrijgbaar. Een appeltje uit Limburg... smaakt natuurlijk op en top! Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. Voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering en helpen bij de opname van andere belangrijke voedingsstoffen. Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Max:
Min: 1
Step: 1
Flespompoen
1,90
Flespompoenen zijn vernoemd naar hun flesachtig uiterlijk en hebben een zachte smaak. Pompoenen leveren naar verhouding weinig calorieën, maar bevatten wel veel vezels. Dus altijd een gezonde optie! Pompoen heeft een zoete smaak en daardoor kan deze groente zoete gerechten alsook hartige gerechten gebruikt worden, tal van mogelijkheden dus! Bewaaradvies: Bewaar hele pompoenen op een koele (12-15°C) droge plek en niet kouder dan 8°C. Dan zijn ze wel tot 2 maanden houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,35
Frisee sla is een andijviesoort met krullerige groengele bladeren. Een losse krop sla met dunne en gekrulde bladeren die uitgroeit tot een platte roos. Iets meer bitter dan gewone andijvie, voornamelijk rauw gegeten in een salade of verwerkt in een stamppot. Bewaaradvies: Frisee sla is vrij kwetsbaar en is circa 2 -4 dagen houdbaar in de koelkast. Herkomst: Frisee sla is jaarrond verkrijgbaar en komt voornamelijk uit eigen land.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
De galiameloen is een kruising tussen een Cantaloupe en een Suikermeloen. De galiameloen heeft meer vruchtvlees dan andere meloensoorten. De schil van de ronde geelgroene galiameloen lijkt een beetje op kurk door de lichte ribbels. Het vruchtvlees is groen-wit en smaakt kruidig-zoet. Bewaaradvies: heel dien je meloen altijd buiten de koelkast bewaren, kou beïnvloed namelijk de smaak! Een galiameloen is rijp wanneer de navel licht ingedrukt kan worden en het een zoetige geur afscheidt.
Max:
Min: 1
Step: 1
Paprika geel
0,95
Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild. Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden.  Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf).
Max:
Min: 1
Step: 1
Gember - 100 gram
0,70
De gember (100 gram) die wij kennen is eigenlijk de eetbare knolwortel van de gemberplant en wordt onder andere gebruikt om eten of drinken op smaak te brengen. Het is zelfs  wetenschappelijk bewezen dat gember effectief is bij misselijkheid. De smaak van gember is te omschrijven als fris, citroenachtig, kruidig en scherp. Bewaaradvies: stukken verse gember kun je in een open bakje in de groentelade van de koelkast bewaren. Op deze manier blijft je gember 3 weken goed. Gember laat zich ook gemakkelijk invriezen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
Deze heerlijke bakappel is bij uitstek geschikt voor het maken van zoete en hartige gerechten zoals ouderwets appeltaart. Kortom een heerlijke zoetzure appel om mee te bakken! Bewaaradvies: Je bewaart ze het beste op een koele plaats of in de koelkast. In de koelkast kun je makkelijk tot 4 weken bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
De granaatappel is eigenlijk een verzameling van kleine zaadjes in een leerachtige rode schil. Granaatappelpitjes zijn ontzettend verfrissend met een wrange, lichtzure en toch ook weer zoete smaak. Van oudsher werd Grenadine sap gemaakt van granaatappels vandaar de naamverwijzing maar het beste en het gezondste is het om de pitjes los te eten of in een gerecht verwerkt. Rol de granaatappel op een vlak oppervlak en halveer hem, vervolgens klop je de pitjes eruit met een lepel. Bewaaradvies: een granaatappel kun je in de fruitschaal bewaren alsook in de koelkast. In de koelkast circa 2-4 weken houdbaar en buiten de koelkast circa 2 weken.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
De Granny Smith-appel (5 stuks) dankt haar naam aan de eerste kweker van het ras; Granny Smith. De appel is felgroen van kleur en heerlijk friszuur van smaak. Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. De natuurlijke suikers in appels worden langzamer opgenomen dan gewone suikers waardoor ze je langer energie geven. Bewaaradvies: in de koelkast bewaren, dan zijn ze gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Heerlijke grapefruit (4 stuks) direct van de importeur! Deze ronde citrusvrucht bevat veel voedingsvezels en vitamine C. Bevat wit, lichtroze of donkerroze vruchtvlees en hoe donkerder het vruchtvlees is, des te zoeter het is. 1 grapefruit is goed voor je dagelijkse portie fruit. Bewaaradvies: In de fruitschaal bewaart zich de grapefruit circa 2 weken. Liever niet bewaren in de koelkast maar bij voorkeur wel op een koele plek (max. 15 graden).
Max:
Min: 1
Step: 1
0,95
Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild. Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden.  Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf).
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
De sinaasappel (4 stuks) is de bekendste citrusvrucht. Er zijn zoete en zoetzure versies. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden. Een perssinaasappel heeft meer vezelig vruchtvlees en leent zich beter om uit te persen. Bewaaradvies: Bewaar de sinaasappel buiten de koelkast. Je kunt sinaasappels 1-2 weken bewaren. Sinaasappels rijpen sneller in de buurt van bananen.
Max:
Min: 1
Step: 1
Haricotsverts - 250 gram
2,50
Haricots verts (250 gram) vallen onder dezelfde familie als sperziebonen en snijbonen. Haricot verts is het slanke familielid van de sperzieboon, iets zachter van textuur en vaak donkerder van kleur. Omdat deze boontjes vrij recht en smal zijn en makkelijker te verwerken zijn, worden ze graag gebruikt in de professionele keuken. Bewaaradvies: Haricot verts kunnen in de koelkast alsook buiten de koelkast bewaard worden, bewaar ze in ieder geval niet beneden de 5 graden want daar kunnen ze niet goed tegen. Ze laten zich 3 tot 5 dagen bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
   
Max: 1
Min: 1
Step: 1
Ijsbergsla
1,36
IJsbergsla is een lichtgroene krop sla met knapperige en frisse bladeren en is samen met andere groene slasoorten op nr. 10 terug te vinden als meest gegeten groenten. Wil je snel de losse bladeren van de krop halen? Sla de stronk op de rand van je werkblad en draai deze er uit. Nu komen de bladeren makkelijk los. Bewaaradvies: IJsbergsla is een week houdbaar in de koelkast, buiten de koelkast een paar dagen maar bewaar hem dan niet bij de fruitschaal in de buurt. Sla bewaart zich langer in een open plastic zak.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,95
De Kanzi appel is ontstaan uit een kruiding van de Gala appel en de Braeburn appel en is dus een mix van een sappige friszoet appeltje. Mooi rood van kleur en lekker knapperig van textuur waardoor het een favoriet van vele is. Lokaal geteeld op een steenworp afstand is dit per definitie een lokaal en klimaatvriendelijk  product. Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
De kastanjechampignon (250 gram)  bestaat uit wat steviger vruchtvlees en heeft een lichte, nootachtige smaak dat wat droger en pittiger is dan de gewone champignon. Champignons zijn eigenlijk eetbare paddenstoelen en de vrucht van een schimmel. Nederland is de grootste champignonproducent van Europa. Worden ze vers verkocht? Dan zijn ze met de hand geplukt! Bewaaradvies: Bewaar ze altijd in de koelkast en dan in een papieren zak of open verpakking, ze zijn circa 1 week houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
3,00
Deze kiwi (4 stuks) is iets zoeter dan de groene variant, heeft een gladder velletje en qua gezonde eigenschappen is deze "gold" versie ook iets gezonder. Wel is deze variant iets minder lang houdbaar omdat deze vrijwel direct rijp is om te eten als ze geplukt wordt. Bewaaradvies: Op de fruitschaal houdt deze kiwi zich 2 tot 3 dagen goed, in de koelkast ruim een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,95
Groene kiwi's (4 stuks) zijn ontzettend gezond en lekker! Ze zijn fris, pittig en boordevol smaak, van nature rijk aan vitamine C en vezels. Bovendien bevatten ze een enzym genaamd actinidine die je spijsvertering kan bevorderen. Bewaaradvies: Op de fruitschaal houdt deze kiwi zich 2 tot 3 dagen goed, in de koelkast ruim een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Knoflook (2 stuks)  is een echte smaakmaker en staat bekend vanwege zijn indringende aroma. Knoflook is familie van de uien, rauw smaakt hij scherp en licht pittig maar wanneer je knoflook verwarmt verandert de smaak en wordt hij aromatischer en zoeter. Bewaaradvies: bewaar (droge) knoflook op een koele plek (12-15°C) bijvoorbeeld in een voorraadkast, keukenkast of kelder.
Max:
Min: 1
Step: 1
Knolselderij
1,60
Knolselderij is letterlijk de knol van de selderijplant en apart van de selderijfamilie groeit deze gedeeltelijk onder de grond. Je kunt hem met of zonder loof krijgen, is bruingeel van kleur en het vruchtvlees is lichtgekleurd en zoetig van smaak. Bewaaradvies: zonder loof bewaart deze zich circa een maand op een koele plek, in de koelkast circa 3 weken.
Max:
Min: 1
Step: 1
Komkommer
1,08
Komkommer is een veelzijdige vruchtgroente, lekker fris en knapperig waardoor het populair is om in salades te gebruiken maar je kunt hem ook stoven en bakken. Bewaaradvies: Je kunt hem het beste op een koele plaats bewaren buiten de koelkast, dan is hij circa een week houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,80
Koolraap heeft een ruwe, groengele schil. Koolraap wordt altijd gekookt of gestoofd gegeten. Het gele, geurige vlees heeft dan een zachte, zoetige en bijzonder aromatische smaak. Het is rijk aan vitamines, net zoals diverse andere koolsoorten. Bewaaradvies: op de fruitschaal is koolraap tot wel 6 weken houdbaar, in de koelkast kun je koolraap 5 weken bewaren. Houd hem droog tijdens het bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Koolrabi
1,95
Koolrabi groeit in tegenstelling tot andere knollen boven de grond. Rauwe koolrabi smaakt selderijachtig. Gekookt lijkt de smaak op die van bloemkool, maar net wat zoeter en pittiger. Koolrabi bevat naar verhouding weinig calorieën, is rijk aan vitamine C en vezels en is bovendien een bron van kalium. Bewaaradvies: Op een koele, droge plaats (12-15ºC) is koolrabi 2 dagen houdbaar. In de koelkast kun je koolrabi tot 1 week bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,10
Gewassen krielaardappels van medium formaat, ca. 3 cm diameter. Bewaaradvies: bewaar krieltjes droog, koel en donker op een plek waar ze kunnen ademen zoals bijvoorbeeld de groentelade van de koelkast. Gewassen zijn ze circa 2-3 dagen houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
Limoen - 1 stuk
1,00
Limoen is een citrusvrucht en familie van de citroen en sinaasappel. Limoenen hebben een grootte van een golfbal en zijn groen van kleur. Een limoen is krachtiger van geur, aromatischer en sappiger dan een citroen. Bewaaradvies: limoen bewaart zich het best op een koele plek, zo houdt limoen zich een week of twee. Voor de smaak echter kun je ze het beste eerst op kamertemperatuur laten komen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,90
Lollo Bionda sla is een groene krulsla, zacht en neutraal van  smaak met een losse krop. Bewaaradvies: Lollo Bionda blijft circa 3-5 dagen goed in de koelkast, zorg ervoor dat de sla kan ademen, bewaar hierom  in een open zak.  
Max:
Min: 1
Step: 1
1,90
Lollo Bionda sla is een groene krulsla, zacht en neutraal van  smaak met een losse krop. Bewaaradvies: Lollo Bionda blijft circa 3-5 dagen goed in de koelkast, zorg ervoor dat de sla kan ademen, bewaar hierom  in een open zak.  
Max:
Min: 1
Step: 1
1,95
Een mandarijn is een citrusvrucht die van oorsprong uit China afkomstig is. Er bestaan veel soorten mandarijnen. De kleur varieert van groengeel tot diep oranje. Ook de smaak verschilt tussen de mandarijnen van fris zuur tot zoet. Bij kinderen is de mandarijn zeer geliefd, vanwege de zoete smaak en het gemakkelijker schillen in vergelijking met de sinaasappel. Bewaaradvies: mandarijnen bewaren zich circa 7 tot 10 dagen op een koele plek.
Max:
Min: 1
Step: 1
Mango
1,75
De mango is groen en rood van kleur, met oranje vruchtvlees en een zoet, sappige smaak. De mango is een fruitsoort die veel gebruikt wordt in salades, dessert en sappen maar ook graag in warme gerechten zoals curry's en dergelijke. Bewaaradvies: bewaar mango's buiten de koeling op een koele plek, zo houden ze zich circa een week of twee
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Mesclun bevat een mix van gewassen jonge blad- en slasoorten, van origine uit de Franse keuken. Bewaaradvies: Mesclun blijft circa 3-5 dagen goed in de koelkast. 125 gram in een bakje.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,65
Een minneola is een kruising tussen een mandarijn en een grapefruit. Het smaakt friszuur en ze zijn gemakkelijk af te pellen. Ze hebben een kleine uitstulping aan de bovenkant waardoor ze makkelijk te herkennen zijn. Een minneola kun je eten als tussendoortje, door een salade of in een dessert verwerkt. Per 4 stuks verkocht. Bewaaradvies: Bewaar ze koel maar liefst buiten de koelkast. Je kunt sinaasappels 1-2 weken bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Mint - bosjes
1,75
Munt heeft een welbekende mentholachtige smaak die heerlijk fris is. naast het gebruik in sauzen en salades wordt munt ook veel vers als thee gedronken. Mint in een zakje van circa 75 gram. Bewaaradvies: munt bewaart zich afgedekt in de koeling circa een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
3,75
Een heerlijke luxe paddenstoelenmelange à 250 gram bestaande uit shiitake, oesterzwammen, beukenzwammen, eryngii (koningszwam) en kastanjechampignons. Heerlijk voor tijdens de feestdagen, als heerlijke luxe paddenstoelenroomsaus, bospaddenstoelensoep of vegetarische beef wellington.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,65
Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild. Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden.  Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf).
Max:
Min: 1
Step: 1
2,75
Passievrucht (per 4 stuks) bevat heerlijk zachtgeel vruchtvlees en eetbare pitjes en heeft een heerlijke frisse en zoete smaak. Perfect als gezond tussendoortje vanwege zijn hoge gehalte aan vitaminen en mineralen en perfect in te zetten bij vele desserts.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Tegenwoordig rekenen we de pastinaak tot de ‘vergeten groenten’ maar vroeger was pastinaak aardig populair, en onze winterpeen is een opvolger hiervan. Toch is hedendaags de pastinaak de laatste jaren behoorlijk bekend aan het raken en zien we hem weer vaker terug in gerechten. Het is een lange, ivoorkleurige wortel waarbij de smaak intens, aromatisch en enigszins zoet is met een hintje van anijs. Bewaaradvies: Net als wortels kun je pastinaak redelijk lang bewaren, ongeveer 2 weken. Bewaar ze op een koele plek (ca. 12-15°C).
Max:
Min: 1
Step: 1
Sinaasappel - 5 stuks (70'er)
2,00
De sinaasappel (5 stuks) is de bekendste citrusvrucht. Er zijn zoete en zoetzure versies. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden. Een perssinaasappel heeft meer vezelig vruchtvlees en leent zich beter om uit te persen.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
   
Max: 1
Min: 1
Step: 1
Druiven pitloos - 500 gram
2,70
Wist je dat er een verschil is tussen wijndruiven en tafeldruiven? Tafeldruiven zijn geschikt om te eten vanwege hun suikergehalte. Een trosje druiven weegt al gauw 125 gram, dit telt mee voor 1 portie fruit! Perfect voor een gezond tussendoortje. Deze druiven (500 gram) zijn heerlijk zoet van smaak en hebben geen vervelende pitjes. Bewaaradvies: Op de fruitschaal blijven ze circa 4 dagen goed, bewaar je ze liever in de koelkast dan raden we aan deze onafgedekt in een schaal of bord neer te leggen of in een papieren zak. Zo bewaren ze zich circa een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
Prei - 1 kg
0,65
Prei is een aromatische, pittige groente. Prei behoort tot de lookfamilie waartoe ook ui, bieslook en knoflook behoren. Net zoals knoflook verandert de smaak van prei naarmate hij verhit wordt. Stoof je deze groente wordt je beloond met een aromatische zoete smaakexplosie. Winterprei is dikker en steviger en kleurt van grijsgroen tot blauwgroen. Zomer- en herfstprei heeft een lange, dunne schacht met geelgroen blad met een fijne structuur. Bewaaradvies: prei houdt zich 2 tot 3 weken in de koelkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
Pruimen - 6 stuks
2,00
Pruimen zijn er in diverse soorten, deze verschillen onderling in kleur en smaak. Het is een mooie, ovaalronde vrucht. Het vruchtvlees is meestal sappig. Pruimen zijn zo uit de hand te eten, maar ook uitstekend te gebruiken in fruitsalades, als vulling in taarten en hartige gerechten. Pruimen zijn voedzame vruchten en bevatten veel vezels. Vezels helpen je spijsvertering gezond te houden. Bewaaradvies: pruimen houden zich circa 4 tot 6 dagen in de koeling.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,00
Radijs is eigenlijk het worteltje van een plant. Deze bolle rode wortels worden rauw gegeten met de schil er nog aan. Ze smaken lekker pittig en hebben een crunchy bite. Nederlandse radijs is heel populair, in eigen land maar ook in Duitsland, Engeland en Japan. Gewoon op het vuistje als snack telt ook lekker mee met je portie groenten per dag! Bewaaradvies: snijd het loof voordat je de radijsjes in de koelkast plaatst eraf. Zonder loof houden ze zich namelijk wat langer, ongeveer 6 dagen in de koelkast. En dan in een afsluitbaar zakje of bakje.
Max:
Min: 1
Step: 1
Rode kool
1,50
Rode kool heeft een typische koolsmaak en is lichtzoet van smaak. Een van de oudste soorten kool, verkrijgbaar in een zomer - en wintervariant. Bereid hem in zo weinig mogelijk water om de smaak, kleur en vitaminen te behouden. Bewaaradvies: rode kool is circa 5-7 dagen houdbaar mits in de koeling bewaard of op een koele plek à 2 tot 5 graden.
Max:
Min: 1
Step: 1
Paprika rood
0,95
Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild. Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden.  Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf).
Max:
Min: 1
Step: 1
Rode peper - 2 stuks
3,95
Perfect om een beetje pit toe te voegen aan je gerecht. Verwijder de zaadlijsten om het gerecht iets milder te maken. Bevat ca. 250 gram.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,35
Uien (1 kilo) zijn steevast in elke keuken een vast ingrediënt bij vrijwel ieder recept. Een smaakmaker die gezond en smaakvol is. Rode uien zijn het lekkerst rauw, gegrild of gebakken, zijn scherp van smaak maar bevatten meer suikers en zijn hierdoor dus ook een stukje zoeter. Wist je dat ui op nummer 1 staat als meest gegeten groente in Nederland? Bewaaradvies: Bewaar uien op een koele (12-15°C), donkere en droge plaats buiten de koelkast. Zo zijn ze enkele weken tot 2 maanden te bewaren. Let op: bewaar ze niet naast de aardappelen, zo rotten ze eerder vanwege het vochtgehalte van de aardappel.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,45
Roseval is een culinaire (kriel) aardappel (1000 gram), vol van smaak en behoudt zijn vorm na het bereiden. Bewaaradvies: (kriel) aardappelen houden zich minder lang en kunnen hierom in de koelkast of een koele plek bewaard worden, ongewassen houden ze zich circa 1 week.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
1 stuk - 125 gram Rucola sla (van origine zwaardherik genoemd) heeft een pittige, iets bittere smaak en zijn in feite de  jonge blaadjes van mosterdkruid. In schaaltje van 125 gram.  Bewaaradvies: Rucola sla laat zich 3 tot 5 dagen in de koeling bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Scharreleieren 10 stuks
2,20
Scharreleieren van de kip komen van leghennen en kunnen verschillende kleuren hebben afhankelijk van het ras van de leghen (de kleur van het ei kun je vaak aflezen aan de oorlellen van de leghen).  De eieren vallen onder de maat L en zijn voornamelijk bruin van kleur. Bewaaradvies: bewaar eieren altijd in de originele verpakking en het liefst met de punt naar beneden, zo bleven ze langer goed. Ook kun je ze het best uit de buurt houden van producten met een sterke geur aangezien de eierschaal poreus is en makkelijk geurtjes kan overnemen. Bewaar ze in de koeling waardoor ze minder snel uitdrogen. Zo kunnen eieren tot 28 dagen na de legdatum bewaard worden.
Max:
Min: 1
Step: 1
Scharreleieren 20 stuks
3,80
Scharreleieren (20 stuks) van de kip komen van leghennen en kunnen verschillende kleuren hebben afhankelijk van het ras van de leghen (de kleur van het ei kun je vaak aflezen aan de oorlellen van de leghen).  De eieren vallen onder de maat L en zijn voornamelijk bruin van kleur. Bewaaradvies: bewaar eieren altijd in de originele verpakking en het liefst met de punt naar beneden, zo bleven ze langer goed. Ook kun je ze het best uit de buurt houden van producten met een sterke geur aangezien de eierschaal poreus is en makkelijk geurtjes kan overnemen. Bewaar ze in de koeling waardoor ze minder snel uitdrogen. Zo kunnen eieren tot 28 dagen na de legdatum bewaard worden.
Max:
Min: 1
Step: 1
3,50
Shiitake (250 gram) zijn licht grillig van vorm en structuur en hebben een bruin hoedje die af en toe gespikkeld is. Ondanks het stevige vruchtvlees is deze paddenstoel heel sappig en heeft een zeer kruidige en aromatische smaak die zeer wordt gewaardeerd. Bewaaradvies: shiitakes houden zich redelijk lang voor een paddenstoel mits goed bewaard, in de koeling kun je ze zeker 7 dagen bewaren. Dek ze goed af maar zorg ervoor dat er niks in contact komt met de bovenkant van de paddenstoelen.  
Max:
Min: 1
Step: 1
1,95
Snacktomaatjes (250 gram) zijn lekker sappig en zoet van smaak en dus een gezond tussendoortje. Snoepgroente zoals snoeptomaatjes, snackkomkommertjes en oranje snackpaprikaatjes zijn heerlijke, gezonde tussendoortjes op school, werk of onderweg. Door hun ideale formaat, zijn ze gemakkelijk mee te nemen.  S Maar ook in salades doen ze het goed. De snackkomkommer is door zijn formaat ook perfect om uit het vuistje te eten. Je kunt hem ook gebruiken als dipgroente of in een frisse komkommersalade. Snackpaprika's bevatten bijna geen zaadjes en zijn daarom heerlijk om uit te hand te eten als gezond tussendoortje. Ook komen ze door hun zachte, frisse smaak goed tot hun recht in salades.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Spitskool is een variant van de witte kool die zomer en winter populair is, herkenbaar aan zijn spitse vorm. Heeft een zachte koolsmaak, is wat sappiger en lichter verteerbaar en ontzettend veelzijdig in te zetten in de culinaire keuken. Bewaaradvies: in de koeling bewaart spitskool zich circa 5-7 dagen of op een koele en droge plek à 2 tot 5 graden.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
Ze zijn er weer! Deze lokaal geproduceerde groene minikooltjes bevatten onder andere veel vitamine C, hartstikke gezond dus. Ze staan bekend als een typische herfst- en wintergroente en worden voornamelijk in ons eigen kikkerlandje gekweekt, deze komen zelfs van een lokale teler! Ze hebben een uitgesproken koolsmaak, vooral als ze lang gekookt zijn. Vind je dit minder lekker, kook ze dan tot ze beetgaar zijn en nog frisgroen uitzien of roerbak ze voor de verandering  met een lekkere pindasaus, succes gegarandeerd! Bewaaradvies: bewaar onze spruitjes in de koelkast in een open zak, zo houden ze zich circa een week goed.
Max:
Min: 1
Step: 1
Sugarsnaps - 250 gram
2,50
Sugarsnaps (250 gram) of eigenlijk suikererwt is een doperwtvariant waarbij je ook de peul kunt eten. Sugarsnaps zijn eigenlijk een kruising tussen de welbekende erwt en peul. Heerlijk, zoet, sappig en knapperig van smaak. Bewaaradvies: sugarsnaps kun je het beste in de originele verpakking in de koeling bewaren. Zo houden ze zich circa 3 tot 5 dagen.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,45
Troscherry tomaten zijn de vollere, zoete zusjes van de trostomaat. Heerlijk friszoet en barstensvol smaak en heerlijk geroosterd! Bewaaradvies: Bewaar tomaten op een koele plek buiten de koelkast, dit gaat namelijk ten nadele van de smaken het rijpingsproces. Ze laten zich circa een week bewaren.  
Max:
Min: 1
Step: 1
Tomaten tros - 5 stuks
3,50
Trostomaten (5 stuks  - circa 1 kilo) worden rijp geplukt en worden met tak en al geplukt. Vaak hebben ze dus een vollere en friszoete smaak en zijn ze sappiger dan bijvoorbeeld een vleestomaat. Bewaaradvies: Bewaar tomaten op een koele plek buiten de koelkast, dit gaat namelijk ten nadele van de smaken het rijpingsproces. Ze laten zich circa een week bewaren.  
Max:
Min: 1
Step: 1
1,15
Uien (1 kilo) zijn steevast in elke keuken een vast ingrediënt bij vrijwel ieder recept. Een smaakmaker die gezond en smaakvol is. Witte uien zijn het lekkerst gebakken, gegrild of gestoofd, zijn scherp van smaak maar bevatten meer suikers en zijn hierdoor dus ook een stukje zoeter. Wist je dat ui op nummer 1 staat als meest gegeten groente in Nederland? Bewaaradvies: Bewaar uien op een koele (12-15°C), donkere en droge plaats buiten de koelkast. Zo zijn ze enkele weken tot 2 maanden te bewaren. Let op: bewaar ze niet naast de aardappelen, zo rotten ze eerder vanwege het vochtgehalte van de aardappel.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,20
Verse Nederlandse zuurkool (500 gram) heeft zoals de naam al verraadt een milde zure smaak, traditioneel in Nederland gegeten als stamppot zijnde maar zuurkool is zeker ook geschikt als bijgerecht, in een salade of op je hotdog!. Deze verse zuurkool is naturel en kun je geheel naar eigen smaak aanpassen. Vindt je de smaak toch te zuur, spoel hem dan nog even onder de kraan af. Zuurkool eten vanwege de vitaminen, dan dien je deze stap over te slaan want zo verlies je de belangrijke vitamines. Bewaaradvies: verse zuurkool kun je circa 3 tot 5 dagen bewaren in de koelkast. Heb je de verpakking opengemaakt en heb je nog zuurkool over, dan kun je deze in een glazen pot
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
De winterpeen (1000 gram) is een grote, vlezige wortel met een feloranje kleur. De kern is iets lichter van tint. Winterwortels kun je een paar weken bewaren. Dat maakt ze ideaal om standaard in huis te hebben. Rauw en goed gewassen is peen een lekker gezond en knapperig tussendoortje, maar je kunt ze ook koken, bakken, roerbakken en stoven. Bewaaradvies: buiten de koelkast op een droge plek kun je ze ongeveer een maand bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,25
De winterpeen is een grote, vlezige wortel met normaliter een feloranje kleur maar deze is natuurlijk in meerdere kleuren verkrijgbaar zoals de paarse en gele winterpeen. Winterwortels kun je een paar weken bewaren. Dat maakt ze ideaal om standaard in huis te hebben. Rauw en goed gewassen is peen een lekker gezond en knapperig tussendoortje, maar je kunt ze ook koken, bakken, roerbakken en stoven. Bewaaradvies: buiten de koelkast op een droge plek kun je ze ongeveer een maand bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Witlof - 1 stuk
1,15
Witlof is familie van andijvie en dankt zijn kleur aan aan het feit dat deze in het donker gekweekt wordt. Rauw is hij nog vrij bitter maar gestoofd lekker zoet. Witlof heeft rauw een licht bittere smaak maar gestoofd verliest hij een groot deel van zijn bitterheid. Heerlijk als salade, gesmoord ook lekker maar de klassieker is toch wel het hamrolletje in een kaassausje. Witlof staat op nr. 9 als meest gegeten groente in Nederland. Bewaaradvies: Witlof kun je het beste in de groentelade van de koelkast bewaren. Het liefst in een open plastic zak. Witlof kun je 7 tot 10 dagen in de koelkast bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
Witte kool is een stevige, compacte kool met gladde buitenbladeren. Witte kool heeft een vrij neutrale smaak en veel gefermenteerd (zuurkool) ingezet. Omdat de bladeren van deze kool mooi glad zijn, zijn ze uitermate geschikt om gevulde rolletjes van te maken. Bewaaradvies: witte kool bewaart zich een paar weken mist op een koele, droge en (liefst) donkere plek à 10 tot 15 graden bewaard en hoeft dus niet perse in de koeling.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
De zoete puntpaprika doet z’n naam eer aan. Deze zoete puntpaprika heeft een bijzonder zoete smaak en is multi inzetbaar! Nog een kenmerk van de zoete puntpaprika: deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met een gewone paprika. Bewaaradvies: Zoete puntpaprika kun je het beste op een koele plek bewaren (ca. 12-15 °C) dus liefst buiten de koelkast in een voorraadkast. Bij voorkeur in de originele verpakking of een papieren zak. Verpakte puntpaprika blijft namelijk langer vers.
Max:
Min: 1
Step: 1