Losse producten

Categorieën
Filters Sort results
Reset Apply
Product
Naam
Prijs
Omschrijving
Aantal
Aardappelen (kruimig) 2,5 kg
3,00

Kruimige aardappelen vallen in vergelijking met vastkokende aardappelen sneller uit elkaar. Deze aardappelen worden ook wel bloemige aardappelen genoemd. Bloemige aardappelen zijn perfect om te koken en te stomen, maar vooral om te pureren.

Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.

Max:
Min: 1
Step: 1
Aardappelen (kruimig) 5 kg
5,50

Kruimige aardappelen vallen in vergelijking met vastkokende aardappelen sneller uit elkaar. Deze aardappelen worden ook wel bloemige aardappelen genoemd. Bloemige aardappelen zijn perfect om te koken en te stomen, maar vooral om te pureren.

Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.

Max:
Min: 1
Step: 1
Aardappelen (vast kokend) 5 kg
5,50
Vastkokende aardappelen hebben een fijne structuur en behouden hun vorm na het koken. Ze zijn uitermate geschikt om te koken of te bakken. Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
5,50
Frietaardappelen hebben de juiste consistentie en de juiste maat om frieten van te maken. Dit zijn voornamelijk melige aardappelen zogenoemd vanwege hun hoge zetmeelgehalte. Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren, bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Een ananas is eigenlijk een verzameling van samengegroeide besjes, heeft heerlijk zoet gelig vruchtvlees en komt van origine uit Zuid-Amerika. Een ananas is rijp wanneer deze een typische ananasgeur afscheidt en wanneer de bladeren in de kroon makkelijk los te trekken zijn. Bewaaradvies: op een koele plaats of bijvoorbeeld de fruitschaal, liever niet in de koelkast tenzij aangesneden. Aangesneden is het 4 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,30
Andijvie is een lichtgroene bladgroente met een licht bittere smaak. Andijvie kan gekookt of rauw gegeten kan worden, in een salade of in de stamppot. Vooral het buitenste groene blad van andijvie is rijk aan vitamine A, vitamine C en mineralen dus perfect voor een extra boost in het najaar of de winter. Bewaaradvies: snijd een plakje van de onderkant af en plaats je krop in een kom met een laagje water. Zo is deze 3 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast. Andijvie slap? Leg hem een paar minuten in ijswater en hij is weer knapperig en stevig.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
De Granny Smith-appel dankt haar naam aan de eerste kweker van het ras; Granny Smith. De appel is felgroen van kleur en heerlijk friszuur van smaak. Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. De natuurlijke suikers in appels worden langzamer opgenomen dan gewone suikers waardoor ze je langer energie geven. Bewaaradvies: in de koelkast bewaren, dan zijn ze gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Seizoen is afgelopen. Kenners vinden de Smitten appel toch wel een van de lekkerste appels ter wereld. En waarom vraag je je af... deze appel heeft een ontzettend lekkere knapperige bite en is heerlijk zoet met een licht zuurtje. Perfect in balans dus! Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
De bekende Elstar appel is weer bij onze lokale teler verkrijgbaar. Een appeltje uit Limburg... smaakt natuurlijk op en top! Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. Voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering en helpen bij de opname van andere belangrijke voedingsstoffen. Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
De Pink Lady is zoet en tegelijk licht zurig van smaak. De Pink Lady is het lekkerst als handappel. Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. Voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering en helpen bij de opname van andere belangrijke voedingsstoffen. Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Max:
Min: 1
Step: 1
0,95
Deze mediterraanse vruchtgroente is neutraal in smaak waardoor het overal bij past en heeft een kenmerkend donkerpaars jasje. Door de neutrale smaak is aubergine makkelijk te combineren met tal van kruiden en andere smaken want dit wordt uitstekend opgenomen in het sponzige vruchtvlees. Bewaaradvies: Bewaar op een koele plaats (15-17°C), bijvoorbeeld in een voorraadkast, het liefst verpakt want dan zijn ze ca. 5-7 dagen houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,40
Avocado wordt tot de groente gerekend omdat hij vaak gegeten wordt als groente. Het bevat zeer vet vruchtvlees (20-30% vet), wel onverzadigd vet dus goed voor hart en bloedvaten. Het vruchtvlees is ook rijk aan kalium en voedingsvezels. Dat is weer goed voor de bloeddruk en werking van de darmen. Bewaaradvies: een rijpe avocado kun je het beste in de koelkast bewaren, een onrijpe avocado het beste in een voorraadkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
Banaan 5 stuks - Dole
2,00
De banaan is een langwerpige, licht gebogen vrucht. Bananen hebben een zoete smaak en bevatten diverse vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B6 en kalium. Banaan smaken heerlijk zoet. De mate van zoetheid hangt wel samen met de rijpheid. Bewaaradvies: Bewaar op een koele plaats (12°C) en anders in de koelkast (mits rijp). Houd apart van ander fruit.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Basilicum heeft een kruidige smaak met een zoet aroma en wordt veel in de Italiaanse keuken gebruikt. Qua smaak is dit kruid wel sterk en overheersend en past goed bij knoflook, tomaten- en groentegerechten. Bewaaradvies: Losse blaadjes kun je enkele dagen in een afgesloten zakje of bakje in de koelkast bewaren. In de diepvries tot 12 maanden.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Bladpeterselie staat ook wel bekend als platte peterselie. De platte peterselie is wat sterker van smaak dan de krulpeterselie. Een takje (of een paar blaadjes) is heel geschikt als garnering op koude schotels en soep. Bewaaradvies: Losse blaadjes kun je enkele dagen in een afgesloten zakje of bakje in de koelkast bewaren. In de diepvries tot 12 maanden.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
Blauwe bessen zijn blauwzwart en hebben een zilverkleurig waslaagje. De bessen hebben een milde, zoete bosbesachtige smaak. Rijk aan vezels en een bron van vitamine E dat bekend staat als antioxidant. Heerlijk zacht fruit waar iedereen blij van wordt. Bewaaradvies:  in een papieren zak in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden, leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en een stengel bleekselderij. Tegenwoordig staat bleekselderij, vanwege zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Maar bleekselderij is gebakken, gestoofd of gekookt ook heerlijk. Bewaaradvies: op een koele en donkere plaats tot 5 dagen en in de groentelade van de koelkast wel een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
Bloemkool
2,25
Bloemkool is toch wel een van de meest gegeten groenten in Nederland. Ontzettend veelzijdig, super gezond en ook nog eens boordevol smaak. Bloemkool is een ronde koolsoort, die bestaat uit groene stengels met witte bloemknoppen. Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
Bospeen is een gladde, lange en slanke bos wortelen die met loof eraan wordt verkocht. Wortels smaken lichtzoet en zijn kenmerkend om hun oranje kleur echter kun je ze ook in wit, paars, rood en geel krijgen. Wortels combineren heel goed met andere lentegroenten, zoals peultjes of doperwtjes. Bewaaradvies: met loof kun je ze in de koelkast zo’n 2 dagen bewaren. Zonder loof kun je peen in een gesloten, geperforeerde zak 1 tot 2 weken bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Bosui
1,00
De bosui heet bosui omdat ze in bosjes worden verkocht. Ze worden ook lente-uitjes of stengeluitjes genoemd. De smaak is vrij zacht en lijkt een beetje op prei. Je kunt rauwe bosui gebruiken door de salade of als garnering bij soep. Bosui wordt ook veel gebruikt in Aziatische gerechten, zoals noedelsoep of curryschotels. Bewaaradvies: ongeveer een week in de koelkast en anders in een glas water bij een raam. Ververs regelmatig het water.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Weet je dat een braam eigenlijk een verzameling van heel veel kleine vruchtjes is? Het vruchtvlees is zoet en sappig. Bramen zijn echt zomerfruit. Bramen zitten vol mineralen. Bramen zijn ook een bron van vitamine C en dat kan helpen de weerstand op peil te houden. Daarnaast zijn bramen rijk aan vezels. Bewaaradvies:  in een papieren zak in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden, leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
Broccoli bestaat uit kleine groene bloemknoppen met dikke stelen, beide kun je eten. De smaak lijkt op die van bloemkool, maar is fijner en pittiger. Rauwe broccoli is rijk aan vitamine C en vezels. Multi-inzetbaar want je kunt hem koken, wokken en bakken. Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Champignons zijn paddenstoelen met een ronde witte hoed, hebben een vrij neutrale smaak en zijn hartstikke gezond! Wat je ook bakt, je bakt er meer van met champignons. Boordevol mineralen bouw je zo stevig aan je dagelijkse portie groenten! Reken 200 gram paddenstoelen per persoon voor 100 gram groenten. Bewaaradvies: bewaren kan in de koelkast tussen de 4° en 7°C, ze zijn dan 2 tot 3 dagen houdbaar. Het beste is om de champignons in de verpakking te laten waarin ze verpakt zijn.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,00
Citroen is een citrusvrucht en familie van de sinaasappel. Een citroen is te zuur om uit de hand te eten. Het sap geeft gerechten en dranken een frisse smaak. Bovendien kan het sap verkleuring van bijvoorbeeld appel voorkomen. Bewaaradvies: bij voorkeur buiten de koelkast, op een koele plaats (12-15°C) of op de fruitschaal. Blijven minimaal 1 tot 2 weken goed.
Max:
Min: 1
Step: 1
Courgette
0,95
De courgette is een veelzijdige groente die in veel gerechten te verwerken is. De courgette heeft een zachte, neutrale smaak. Familie van de komkommer en officieel een vrucht in plaats van groente maar wij rekenen hem in Nederland tot de groente omdat hij zo gegeten wordt. Bewaaradvies: De courgette kun je na aankoop het beste op een koele plaats bewaren zoals een voorraadkast, hier blijft de courgette ongeveer 1 à 2 weken goed. Bewaar de courgette niet in de koelkast tenzij het in de keuken warmer dan 25 graden is.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Doperwten zijn peulvruchten. Ze groeien met zo'n 10 stuks tegelijk in een peul. Verse doperwten worden onrijp geoogst. De suiker in de erwt is dan nog niet omgezet in zetmeel, hierdoor smaken ze lekker zoet. Dit is ook de reden dat ze tot groenten worden gerekend. Plantkundig is de doperwt dus een peulvrucht, maar voedingskundig niet. Bewaaradvies: doperwten kun je in de koelkast tot 5 dagen bewaren maar eet ze bij voorkeur zo snel mogelijk, dan zijn ze het lekkerst. Verse doperwten kun je eventueel ook tot 2 dagen op de fruitschaal bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Druiven pitloos - 500 gram
2,50
Wist je dat er een verschil is tussen wijndruiven en tafeldruiven? Tafeldruiven zijn geschikt om te eten vanwege hun suikergehalte. Een trosje druiven weegt al gauw 125 gram, dit telt mee voor 1 portie fruit! Perfect voor een gezond tussendoortje. Deze druiven zijn heerlijk zoet van smaak en hebben geen vervelende pitjes. Bewaaradvies: Op de fruitschaal blijven ze circa 4 dagen goed, bewaar je ze liever in de koelkast dan raden we aan deze onafgedekt in een schaal of bord neer te leggen of in een papieren zak. Zo bewaren ze zich circa een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
Eieren - gekookt en gekleurd
2,00
Deze gekleurde en gekookte scharreleieren zijn super handig voor wanneer je even geen tijd hebt. Ideaal voor in de lunch box naar school of naar het werk en natuurlijk als tussendoortje! Per 6 stuks verpakt. Bewaaradvies: Een gekookt ei laat zich gemiddeld een week bewaren in de koelkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
Flespompoen
1,75
Flespompoenen zijn vernoemd naar hun flesachtig uiterlijk en hebben een zachte smaak. Pompoenen leveren naar verhouding weinig calorieën, maar bevatten wel veel vezels. Dus altijd een gezonde optie! Pompoen heeft een zoete smaak en daardoor kan deze groente zoete gerechten alsook hartige gerechten gebruikt worden, tal van mogelijkheden dus! Bewaaradvies: Bewaar hele pompoenen op een koele (12-15°C) droge plek en niet kouder dan 8°C. Dan zijn ze wel tot 2 maanden houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Heerlijk van onze teler uit Neeritter! Frambozen zijn rozerode tot donkerrode vruchten en zijn zomervruchten bij uitstek. Net als bramen zijn ze opgebouwd uit talrijke bolletjes, de zogenaamde deelvruchtjes. Frambozen zijn lekker sappig en zoet. Bewaaradvies: onze frambozen houden zich 3 tot 5 dagen in de koelkast. Laat ze vooral niet buiten de koelkast staan want dan zijn ze maar 1 dagje goed.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,95
De galiameloen is een kruising tussen een Cantaloupe en een Suikermeloen. De galiameloen heeft meer vruchtvlees dan andere meloensoorten. De schil van de ronde geelgroene galiameloen lijkt een beetje op kurk door de lichte ribbels. Het vruchtvlees is groen-wit en smaakt kruidig-zoet. Bewaaradvies: heel dien je meloen altijd buiten de koelkast bewaren, kou beïnvloed namelijk de smaak! Een galiameloen is rijp wanneer de navel licht ingedrukt kan worden en het een zoetige geur afscheidt.
Max:
Min: 1
Step: 1
Gember - 100 gram
1,00
De gember die wij kennen is eigenlijk de eetbare knolwortel van de gemberplant en wordt onder andere gebruikt om eten of drinken op smaak te brengen. Het is zelfs  wetenschappelijk bewezen dat gember effectief is bij misselijkheid. De smaak van gember is te omschrijven als fris, citroenachtig, kruidig en scherp. Bewaaradvies: stukken verse gember kun je in een open bakje in de groentelade van de koelkast bewaren. Op deze manier blijft je gember 3 weken goed. Gember laat zich ook gemakkelijk invriezen.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
De granaatappel is eigenlijk een verzameling van kleine zaadjes in een leerachtige rode schil. Granaatappelpitjes zijn ontzettend verfrissend met een wrange, lichtzure en toch ook weer zoete smaak. Van oudsher werd Grenadine sap gemaakt van granaatappels vandaar de naamverwijzing maar het beste en het gezondste is het om de pitjes los te eten of in een gerecht verwerkt. Rol de granaatappel op een vlak oppervlak en halveer hem, vervolgens klop je de pitjes eruit met een lepel. Bewaaradvies: een granaatappel kun je in de fruitschaal bewaren alsook in de koelkast. In de koelkast circa 2-4 weken houdbaar en buiten de koelkast circa 2 weken.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,50
Heerlijke grapefruit direct van de importeur! Deze ronde citrusvrucht bevat veel voedingsvezels en vitamine C. Bevat wit, lichtroze of donkerroze vruchtvlees en hoe donkerder het vruchtvlees is, des te zoeter het is. 1 grapefruit is goed voor je dagelijkse portie fruit. Bewaaradvies: In de fruitschaal bewaart zich de grapefruit circa 2 weken. Liever niet bewaren in de koelkast maar bij voorkeur wel op een koele plek (max. 15 graden).
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
De sinaasappel is de bekendste citrusvrucht. Er zijn zoete en zoetzure versies. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden. Een perssinaasappel heeft meer vezelig vruchtvlees en leent zich beter om uit te persen. Bewaaradvies: Bewaar de sinaasappel buiten de koelkast. Je kunt sinaasappels 1-2 weken bewaren. Sinaasappels rijpen sneller in de buurt van bananen.
Max:
Min: 1
Step: 1
Haricotsverts - 250 gram
2,50
Haricots verts vallen onder dezelfde familie als sperziebonen en snijbonen. Haricot verts is het slanke familielid van de sperzieboon, iets zachter van textuur en vaak donkerder van kleur. Omdat deze boontjes vrij recht en smal zijn en makkelijker te verwerken zijn, worden ze graag gebruikt in de professionele keuken. Bewaaradvies: Haricot verts kunnen in de koelkast alsook buiten de koelkast bewaard worden, bewaar ze in ieder geval niet beneden de 5 graden want daar kunnen ze niet goed tegen. Ze laten zich 3 tot 5 dagen bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Ijsbergsla
1,25
IJsbergsla is een lichtgroene krop sla met knapperige en frisse bladeren en is samen met andere groene slasoorten op nr. 10 terug te vinden als meest gegeten groenten. Wil je snel de losse bladeren van de krop halen? Sla de stronk op de rand van je werkblad en draai deze er uit. Nu komen de bladeren makkelijk los. Bewaaradvies: IJsbergsla is een week houdbaar in de koelkast, buiten de koelkast een paar dagen maar bewaar hem dan niet bij de fruitschaal in de buurt. Sla bewaart zich langer in een open plastic zak.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
De kastanjechampignon bestaat uit wat steviger vruchtvlees en heeft een lichte, nootachtige smaak dat wat droger en pittiger is dan de gewone champignon. Champignons zijn eigenlijk eetbare paddenstoelen en de vrucht van een schimmel. Nederland is de grootste champignonproducent van Europa. Worden ze vers verkocht? Dan zijn ze met de hand geplukt! Bewaaradvies: Bewaar ze altijd in de koelkast en dan in een papieren zak of open verpakking, ze zijn circa 1 week houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
3,00
Deze kiwi is iets zoeter dan de groene variant, heeft een gladder velletje en qua gezonde eigenschappen is deze "gold" versie ook iets gezonder. Wel is deze variant iets minder lang houdbaar omdat deze vrijwel direct rijp is om te eten als ze geplukt wordt. Bewaaradvies: Op de fruitschaal houdt deze kiwi zich 2 tot 3 dagen goed, in de koelkast ruim een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,95
Groene kiwi's zijn ontzettend gezond en lekker! Ze zijn fris, pittig en boordevol smaak, van nature rijk aan vitamine C en vezels. Bovendien bevatten ze een enzym genaamd actinidine die je spijsvertering kan bevorderen. Bewaaradvies: Op de fruitschaal houdt deze kiwi zich 2 tot 3 dagen goed, in de koelkast ruim een week.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Knoflook is een echte smaakmaker en staat bekend vanwege zijn indringende aroma. Knoflook is familie van de uien, rauw smaakt hij scherp en licht pittig maar wanneer je knoflook verwarmt verandert de smaak en wordt hij aromatischer en zoeter. Bewaaradvies: bewaar (droge) knoflook op een koele plek (12-15°C) bijvoorbeeld in een voorraadkast, keukenkast of kelder.
Max:
Min: 1
Step: 1
Knolselderij
1,35
Knolselderij is letterlijk de knol van de selderijplant en apart van de selderijfamilie groeit deze gedeeltelijk onder de grond. Je kunt hem met of zonder loof krijgen, is bruingeel van kleur en het vruchtvlees is lichtgekleurd en zoetig van smaak. Bewaaradvies: zonder loof bewaart deze zich circa een maand op een koele plek, in de koelkast circa 3 weken.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
Knolselderij is letterlijk de knol van de selderijplant en apart van de selderijfamilie groeit deze gedeeltelijk onder de grond. Je kunt hem met of zonder loof krijgen, is bruingeel van kleur en het vruchtvlees is lichtgekleurd en zoetig van smaak. Bewaaradvies: snijd het loof van de knolselderij af als je deze langer wilt bewaren. Zonder loof bewaart deze zich circa een maand op een koele plek, in de koelkast circa 3 weken.
Max:
Min: 1
Step: 1
Komkommer
1,35
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
1,80
Koolraap heeft een ruwe, groengele schil. Koolraap wordt altijd gekookt of gestoofd gegeten. Het gele, geurige vlees heeft dan een zachte, zoetige en bijzonder aromatische smaak. Het is rijk aan vitamines, net zoals diverse andere koolsoorten. Bewaaradvies: op de fruitschaal is koolraap tot wel 6 weken houdbaar, in de koelkast kun je koolraap 5 weken bewaren. Houd hem droog tijdens het bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Koolrabi
1,20
Koolrabi groeit in tegenstelling tot andere knollen boven de grond. Rauwe koolrabi smaakt selderijachtig. Gekookt lijkt de smaak op die van bloemkool, maar net wat zoeter en pittiger. Koolrabi bevat naar verhouding weinig calorieën, is rijk aan vitamine C en vezels en is bovendien een bron van kalium. Bewaaradvies: Op een koele, droge plaats (12-15ºC) is koolrabi 2 dagen houdbaar. In de koelkast kun je koolrabi tot 1 week bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,95
1 kilo
Max:
Min: 1
Step: 1
Kropsla
1,00
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
Limoen - 1 stuk
1,00
2 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Het blad van deze groene krulsla is zacht en de smaak neutraal.  
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Het blad van deze rode krulsla is zacht en de smaak neutraal.  
Max:
Min: 1
Step: 1
1,85
Per 5 stuks.
Max:
Min: 1
Step: 1
Mango
1,75
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
Gemengde slamelange à 125 gram
Max:
Min: 1
Step: 1
3,25
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
De minneola is een kruising tussen een grapefruit en een mandarijn met een friszure smaak. Ze liggen lekker los in hun velletje waardoor ze makkelijk te pellen zijn. Minneola's zijn te herkenbaar aan het naveltje aan de bovenkant waarmee ze aan de boom hebben gezeten.
Max:
Min: 1
Step: 1
Mint - bosjes
1,75
ca.100 gram
Max:
Min: 1
Step: 1
1,20
De Aziatische variant op onze spitskool. Officieel een koolsoort maar deze wordt eerder als bladgroenten beschouwd. Leent zich uitermate goed voor stoven, wokken, grillen, etc. Kortom tal van mogelijkheden!
Max:
Min: 1
Step: 1
Paprika geel
0,95
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
0,95
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
Paprika rood
0,95
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
2,65
3 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
Peer 5 stuks - Conference
1,75
5 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
Sinaasappel - 5 stuks (70'er)
2,00
De sinaasappel is de bekendste citrusvrucht. Er zijn zoete en zoetzure versies. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden. Een perssinaasappel heeft meer vezelig vruchtvlees en leent zich beter om uit te persen.
Max:
Min: 1
Step: 1
Sugarsnaps - 250 gram
2,85
250 gram
Max:
Min: 1
Step: 1
Pompoen
1,50
Deze ronde pompoen is familie van de komkommer en meloen, heeft een stevige, harde schil en oranje vruchtvlees. Pompoenen leveren naar verhouding weinig calorieën, maar bevatten wel veel vezels. Dus altijd een gezonde optie! Pompoen heeft een zoete smaak en daardoor kan deze groente zoete gerechten alsook hartige gerechten gebruikt worden, tal van mogelijkheden dus! Bewaaradvies: Bewaar hele pompoenen op een koele (12-15°C) droge plek en niet kouder dan 8°C. Dan zijn ze wel tot 2 maanden houdbaar.
Max:
Min: 1
Step: 1
Prei - 1 kg
0,65
Prei is een aromatische, pittige groente. Prei behoort tot de lookfamilie waartoe ook ui, bieslook en knoflook behoren. Net zoals knoflook verandert de smaak van prei naarmate hij verhit wordt. Stoof je deze groente wordt je beloond met een aromatische zoete smaakexplosie. Winterprei is dikker en steviger en kleurt van grijsgroen tot blauwgroen. Zomer- en herfstprei heeft een lange, dunne schacht met geelgroen blad met een fijne structuur. Bewaaradvies: prei houdt zich 2 tot 3 weken in de koelkast.
Max:
Min: 1
Step: 1
Pruimen - 6 stuks
2,00
6 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Radicchio is familie van de witlof en heeft compacte en kleurvolle paarsrode bladeren. Rauw verwerkt in een salade komt de ietwat bittere smaak naar boven maar geroosterd, gestoofd of gebakken komt de smaak echt tot leven en zwakt de bitterheid af.  
Max:
Min: 1
Step: 1
0,90
Radijs is eigenlijk het worteltje van een plant. Deze bolle rode wortels worden rauw gegeten met de schil er nog aan. Ze smaken lekker pittig en hebben een crunchy bite. Nederlandse radijs is heel populair, in eigen land maar ook in Duitsland, Engeland en Japan. Gewoon op het vuistje als snack telt ook lekker mee met je portie groenten per dag! Bewaaradvies: snijd het loof voordat je de radijsjes in de koelkast plaatst eraf. Zonder loof houden ze zich namelijk wat langer, ongeveer 6 dagen in de koelkast. En dan in een afsluitbaar zakje of bakje.
Max:
Min: 1
Step: 1
Rode kool
1,50
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
Rode peper - 2 stuks
1,00
Perfect om een beetje pit toe te voegen aan je gerecht. Verwijder de zaadlijsten om het gerecht iets milder te maken.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,75
Romanesco is een groene bloemkoolvariant en staat ook wel bekend als torentjeskool. Deze kool is iets zachter van smaak dan bloemkool maar niet minder lekkerder! Een echte showstopper op tafel en hij komt ook nog eens vers van de teler. Gebruik hem zoals je een "klassieke" bloemkool gebruikt. Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Max:
Min: 1
Step: 1
2,25
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
Max:
Min: 1
Step: 1
1,65
1 stuk - 125 gram
Max:
Min: 1
Step: 1
Scharreleieren 10 stuks
2,20
10 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
Scharreleieren 20 stuks
3,80
20 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
3,50
   
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
2,00
Snoepgroente zoals snoeptomaatjes, snackkomkommertjes en oranje snackpaprikaatjes zijn heerlijke, gezonde tussendoortjes op school, werk of onderweg. Door hun ideale formaat, zijn ze gemakkelijk mee te nemen.  Snacktomaatjes zijn lekker sappig en zoet van smaak en dus een gezond tussendoortje. Maar ook in salades doen ze het goed. De snackkomkommer is door zijn formaat ook perfect om uit het vuistje te eten. Je kunt hem ook gebruiken als dipgroente of in een frisse komkommersalade. Snackpaprika's bevatten bijna geen zaadjes en zijn daarom heerlijk om uit te hand te eten als gezond tussendoortje. Ook komen ze door hun zachte, frisse smaak goed tot hun recht in salades.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,95
Per 500 gram, Hollandse bodem!
Max:
Min: 1
Step: 1
Spinazie
1,95
In zak
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
Max:
Min: 1
Step: 1
Sugarsnaps - 250 gram
2,25
250 gram
Max:
Min: 1
Step: 1
1,25
Taugé is rijk aan vitamine B, vitamine C en ijzer. Verse taugé is knapperig. Het kan worden bereid door het te wassen in koud water en dan kort te koken of wokken.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,75
bosje
Max:
Min: 1
Step: 1
Tomaten tros - 5 stuks
2,25
5 stuks
Max:
Min: 1
Step: 1
1,35
Uien zijn steevast in elke keuken een vast ingrediënt bij vrijwel ieder recept. Een smaakmaker die gezond en smaakvol is. Rode uien zijn het lekkerst rauw, gegrild of gebakken, zijn scherp van smaak maar bevatten meer suikers en zijn hierdoor dus ook een stukje zoeter. Wist je dat ui op nummer 1 staat als meest gegeten groente in Nederland? Bewaaradvies: Bewaar uien op een koele (12-15°C), donkere en droge plaats buiten de koelkast. Zo zijn ze enkele weken tot 2 maanden te bewaren. Let op: bewaar ze niet naast de aardappelen, zo rotten ze eerder vanwege het vochtgehalte van de aardappel.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,35
Uien zijn steevast in elke keuken een vast ingrediënt bij vrijwel ieder recept. Een smaakmaker die gezond en smaakvol is. Witte uien zijn het lekkerst gebakken, gegrild of gestoofd, zijn scherp van smaak maar bevatten meer suikers en zijn hierdoor dus ook een stukje zoeter. Wist je dat ui op nummer 1 staat als meest gegeten groente in Nederland? Bewaaradvies: Bewaar uien op een koele (12-15°C), donkere en droge plaats buiten de koelkast. Zo zijn ze enkele weken tot 2 maanden te bewaren. Let op: bewaar ze niet naast de aardappelen, zo rotten ze eerder vanwege het vochtgehalte van de aardappel.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,35
De venkelplant is een naar anijs smakend kruid dat meer dan een meter hoog kan worden. De venkelplant heeft fraaie takken, draadachtige bladeren en schermbloemen. Een plaatje om te zien! De verdikking aan de onderkant van de steel wordt gebruikt als groente. Van venkelzaden kun je ook olie maken en thee zetten. Een veelzijdige groente dus! Venkel is een zeer gezonde groente, het bevat weinig calorieën, is ook volkomen vetvrij en is een goede bron van mineralen. Bewaaradvies: Je kunt venkel het beste in de koelkast bewaren en houdt zich ca. 1 week in de groentelade.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,00
De winterpeen is een grote, vlezige wortel met een feloranje kleur. De kern is iets lichter van tint. Winterwortels kun je een paar weken bewaren. Dat maakt ze ideaal om standaard in huis te hebben. Rauw en goed gewassen is peen een lekker gezond en knapperig tussendoortje, maar je kunt ze ook koken, bakken, roerbakken en stoven. Bewaaradvies: buiten de koelkast op een droge plek kun je ze ongeveer een maand bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
Witlof - 1 stuk
0,65
Witlof is familie van andijvie en dankt zijn kleur aan aan het feit dat deze in het donker gekweekt wordt. Rauw is hij nog vrij bitter maar gestoofd lekker zoet. Witlof heeft rauw een licht bittere smaak maar gestoofd verliest hij een groot deel van zijn bitterheid. Heerlijk als salade, gesmoord ook lekker maar de klassieker is toch wel het hamrolletje in een kaassausje. Witlof staat op nr. 9 als meest gegeten groente in Nederland. Bewaaradvies: Witlof kun je het beste in de groentelade van de koelkast bewaren. Het liefst in een open plastic zak. Witlof kun je 7 tot 10 dagen in de koelkast bewaren.
Max:
Min: 1
Step: 1
1,50
1 stuk
Max:
Min: 1
Step: 1
Zoete aardappel - 1,5 kilo
1,75
De zoete aardappel wordt ook wel bataat genoemd. De zoete aardappel is officieel geen familie van de gewone aardappel. Ook is zoete aardappel niet gezonder; beide bevatten belangrijke vitamines, maar net in een andere samenstelling. Zoete aardappel bevat meer vitamine A, terwijl de gewone aardappel meer vitamine B6 bevat al verschillen ze in type koolhydraat. Wordt per 300/400 gram verkocht.
Max:
Min: 1
Step: 1