CADEAUPAKKETTEN

Geef iemand anders een gezond cadeau! Kies voor de juiste samenstelling en verras iemand anders met een leuk pakket waar hij de hele week plezier van heeft.

  • Kies het juist pakket
  • Geef een boodschap met afleveradres door in de beschrijving (in het afrekenscherm)*
  • Wij regelen en schrijven een persoonlijke kaart
  • Wij geven namens jou het cadeau af op bestemming.

LOSSE PRODUCTEN

Voeg zelf nog versproducten toe aan je vers-pakket door losse producten te selecteren in je winkelmandje!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee, ieder week stellen wij een assortiment op waaruit u zelf een keuze kunt maken en een bestelling kunt doen. Hierdoor zit u nergens aan vast.

We bezorgen in de gemeenten Maasgouw, Leudal en Stramproy. Jij kiest een dag en tijdvak. De dag voor bezorging ontvang je een e-mail met een tijdsindicatie van de bezorging. Door toenemende drukte van aanvragen kan het zijn dat er op korte termijn slechts één dag beschikbaar is. Hier wordt aan gewerkt. Bedank voor uw begrip.

Betaling kan vooraf plaatsvinden doormiddel van ideal?  Wilt u liever achteraf betalen bij levering? Dit kan plaatsvinden door te betalen met pin!

WEKELIJKS VERNIEUWD ASSORTIMENT

Omdat wij met lokale vers-producten werken, wordt wekelijks ons assortiment vernieuwd. Onze relaties ontvangen via de e-mail een wekelijkse up-date van het vernieuwde assortiment. Wilt u graag op de hoogte blijven van het wekelijkse aanbod? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of bekijk wekelijks ons aanbod in het bijgevoegde overzicht.