MAAK UW KEUZE!

Wekelijks stellen we een vernieuwd assortiment op in voordeel-pakketten daarnaast is er de mogelijkheid om producten los te bestellen. Bestel voor maandag 23:00 uur en ontvang uw groenten en fruit gratis thuisbezorgd vanaf een bestelwaarde van € 11,50!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee, ieder week stellen wij een assortiment op waaruit u zelf een keuze kunt maken en een bestelling kunt doen. Hierdoor zit u nergens aan vast.

We bezorgen in de gemeenten Maasgouw, Leudal, Weert en Stramproy. Jij kiest een dag en tijdvak. De dag voor bezorging ontvang je een e-mail met een tijdsindicatie van de bezorging. Door toenemende drukte van aanvragen kan het zijn dat er op korte termijn slechts één dag beschikbaar is. Hier wordt aan gewerkt. Bedankt voor uw begrip.

  • Donderdag: 16.00 – 21.00 uur: Neeritter, Ittervoort, Thorn, Wessem, Panheel, Heel, Beegden, Horn, Grathem, Kelpen, Leveroy, Heythuysen, Ell, Hunsel
  • Vrijdagochtend: 9.00 – 13.00 uur: Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel, Stramproy, Haler, Hunsel, Neeritter, Wessem, Maasbracht
  • Zaterdag: 9.30 – 15.00 uur: Ittervoort, Thorn

Staat uw woonplaats er niet bij of past het levermoment u niet, vraag dan naar de mogelijkheden via e-mail of WhatsApp.

Betaling kan vooraf plaatsvinden doormiddel van IDEAL.